"1. ŞİİRLERLE ACIPAYAM ŞİİR DİNLETİSİ"NE İKİ ŞİİRİMLE KATILDIM

"1. ŞİİRLERLE ACIPAYAM ŞİİR DİNLETİSİ"NE İKİ ŞİİRİMLE KATILDIM

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, 25.03.2016 Cuma günü edebiyat sohbeti ve şiir dinletisi tertiplendi. Belediye Başkanlığının tertiplediği bu etkinlikte ilk program ilçe liselerinden gelen öğrencilerle Kız Meslek Lisesi salonunda yapıldı. Şerif KUTLUDAĞ, Dr. Metin VURAL ve Bilal TEKİN' ile birlikte katıldığım bu programda, bu üç şair şiirlerini okudular. Ben de bir şair ve yazarın yazı hayatına başlayışı ve sonrasında yaşananları, edebi hatırlarımdan misaller getirerek anlattım.
 
İkinci program Acıpayam Meslek Yüksek Okulu salonunda "Şiirlerle Acıpayam" adı altında gerçekleştirildi. Programın sunucusu Şerif KUTLUDAĞ'ın da şiirler okuduğu bu programda Bilal TEKİN, Dr. Metin VURAL, Hüdai OTAKLI, Doç. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi ŞEVKAN, İbrahim ZEREN, Asude DEMİRKAYA, Prof. Dr. Turgut TOK, Kemal TASALI, PAÜ Rektörü Hüseyin BAĞCI ve Acıpayam Kaymakamı Karahan DAŞTAN şiirlerini okudular. Ben de Gönül Sohbeti ve Sevgi adlarındaki şiirlerimi sundum. Tören sonunda katılımcılara plaket ve bağlama hediye edildi. Ödülümü Yargıtay Başsavcısı Hasan ERBİL Bey'den aldım.
 
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, 25.03.2016 Cuma günü edebiyat sohbeti ve şiir dinletisi tertiplendi. Belediye Başkanlığının tertiplediği bu etkinlikte ilk program ilçe liselerinden gelen öğrencilerle Kız Meslek Lisesi salonunda yapıldı. Şerif KUTLUDAĞ, Dr. Metin VURAL ve Bilal TEKİN' ile birlikte katıldığım bu programda, bu üç şair şiirlerini okudular. Ben de bir şair ve yazarın yazı hayatına başlayışı ve sonrasında yaşananları, edebi hatırlarımdan misaller getirerek anlattım. İkinci program Acıpayam Meslek Yüksek Okulu salonunda "Şiirlerle Acıpayam" adı altında gerçekleştirildi. Programın sunucusu Şerif KUTLUDAĞ'ın da şiirler okuduğu bu programda Bilal TEKİN, Dr. Metin VURAL, Hüdai OTAKLI, Doç. Dr. Özgür Kasım AYDEMİR, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi ŞEVKAN, İbrahim ZEREN, Asude DEMİRKAYA, Prof. Dr. Turgut TOK, Kemal TASALI, PAÜ Rektörü Hüseyin BAĞCI ve Acıpayam Kaymakamı Karahan DAŞTAN şiirlerini okudular. Ben de Gönül Sohbeti ve Sevgi adlarındaki şiirlerimi sundum. Tören sonunda katılımcılara plaket ve bağlama hediye edildi. Ödülümü Yargıtay Başsavcısı Hasan ERBİL Bey'den aldım.
 
"1. ŞİİRLERLE ACIPAYAM ŞİİR DİNLETİSİ"NE İKİ ŞİİRİMLE KATILDIM
 
"1. ŞİİRLERLE ACIPAYAM ŞİİR DİNLETİSİ"NE İKİ ŞİİRİMLE KATILDIM
 
"1. ŞİİRLERLE ACIPAYAM ŞİİR DİNLETİSİ"NE İKİ ŞİİRİMLE KATILDIM

PAYLAŞMAK İÇİN:

Paylaş - Facebook Paylaş - Twitter

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile